Eleverne følte sig forstået

"Mange tak for dit foredrag. Du fangede lynhurtigt elevernes opmærksomhed med din historie. Det gav dem en følelse af at blive set, hørt og forstået"


De varmeste hilsner
Charlotte Malmgart /Vallensbæk skole

Photo by Anna Samoylova

Eleverne følte sig forstået

"Mange tak for dit foredrag. Du fangede lynhurtigt elevernes opmærksomhed med din historie. Det gav dem en følelse af at blive set, hørt og forstået"


De varmeste hilsner
Charlotte Malmgart /Vallensbæk skole

#SårbarPower på skolebænken

Få SårbarPower ud på jeres skole og skab trivsel og godt læringsmiljø.

Flere og flere børn mistrives og det påvirker indlæring og deres vej i livet.


Mistrivsel handler om sårbarhed og vejen ud af mistrivsel er SårbarPower.

En vigtig dialog med børn og unge om følelser kan skabe en større selvfølelse og selvaccept og indsigt de kan bruge resten af deres liv. 


En ting er sikker vi møder alle udfordringer, modgang, kriser i livet, men det handler ikke om dem. Men hvordan man tackler dem og den ressource kan vi lige så godt få ind på skolerne, så det kan blive sjovt at gå i skole, til eksamen og komme videre ud i livet.

Trods ordblindheden med #SårbarPower


I skolen lære vi at det er livsvigtigt at lære at læse og skrive. Men hvad gør man, hvis man ikke kan det? Et inspirationsforedrag der kan give livsmod til ordblinde og for den sagskyld også alle andre for vi har alle udfordringer 

#SårbarPower på socialemedier


Håndtering af de sociale medier kræver SårbarPower og en snak om hvordan vi bruger de socialemedier og de psykologiske effekter vi bliver påvirkede af som gør os sårbare i en tid, hvor vi er på konstant kræver et bevidst paradigmeskift hos de digitale- børn og unge.

Foredrag


Trods ordblindheden med #SårbarPower 

Når man er ordblind har man store udfordringer med at læse og skrive og i skolen får man at vide at det er livsvigtigt, at kunne dette.


Det tager på rigtige mange ordblindes selvværdskontoen og mange kæmper sig igennem uddannelsessystemet og andre giver op.


Det kan være meget sårbart at være ordblind og tager hårdt på selvtillid og selvværd, og drømme forbliver drømme.


Men det behøver ikke at være sådan.

Lær at trodse ordblindheden og find din power i din ordblindhed.


Mulighed for at booke inspirations foredrag, og workshops samt individuelle coachingforløb.

#SårbarPower kan komme ind på

Ordblindhed, læsevanskeligheder og andre skolemæssige udfordringer.

Hvordan børn, forældre og lærer kan blive bedre til SårbarPower i hverdagen

Hvordan lærer og forældre kan skabe plads til SårbarPower.


Tro på sig selv og livsmod og undgå ensomhed, selvhad og dysfunktionelle lidelser, samt stress, præstationspres, eksamensangst og angst.


Sårbarpower på socialemedier, om adfærd og mobning 

livskriser i børn og unge højde.

Foredragsholderen: 

Christina Bonita har kæmpet igennem livet med sin ordblindhed og gået fra dumpekarakter til topkarakter, men har også fundet ud af at karakter ikke er alt.

 

Hun har trodsede sin ordblindhed og rejst ud i verden og gået efter sin passion og kan den vej vise, at der er mange veje igennem livet og ens udfordringer ikke skal holde en tilbage for at lykkes.


Hun bringer sig selv i spil og fortæller om sine ups & downs og hvordan vi kan bruge sårbarpower i skolen og udenfor skolen og på de sociale medier og generelt igennem livet får vi brug for SårbarPower.


En power der giver livsmod og evne til at klare det der er svært og hårdt, og til at gå efter livets store drømme og ønsker.

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita

Add Content Block