Et Autentisk foredrag

"Et autentisk og indlevende foredrag, der giver stof til eftertanke i forhold til hvordan vi mennesker har en tendens til at skubbe "det ubehagelig" væk fremfor at være med det og se det som en styrke"

Marie Litrup - www.timewellspent.dk


Et Autentisk foredrag

"Et autentisk og indlevende foredrag, der giver stof til eftertanke i forhold til hvordan vi mennesker har en tendens til at skubbe "det ubehagelig" væk fremfor at være med det og se det som en styrke"

Marie Litrup - www.timewellspent.dk


Bryd tabuet om sårbarheden og skabe trivsels på jeres arbejdesplads?

#SårbarPower har fokus på mental sundhed og holder foredrag, workshop, events og forløb om at skabe hele og autentiske mennesker der trives igennem livet og i en travl hverdagen.


  • Hvad skal der til for at trives?
  • Hvordan undgår vi stress, udbrændthed, angst, depression og psykiske- og livsstilssygdomme?
  • Hvad gør os robuste?
  • Hvordan vender vi tabuet om sårbarhed og vender det til en styrke?
  • Hvorfor er det vigtigt for virksomheden at interessere sig i sine medarbejders mentale sundhed?

#SårbarPower kan ses på bundlinien


Det påvirker virksomhedens brand og bundlinje om medarbejderne trives og går glad på arbejde og er en del af virksomhedens arbejdsmiljø. 


Kan I håndtere sårbarheden eller er det tabubelagt? 
Når vi kan være os selv og udtrykke vores sårbarhed kan det blive til en styrke som giver trivsel og livsglæde.


Glade medarbejder er mere effektive og mindre syge og de arbejder bedre sammen og løsere konflikter på en konstruktiv måde. 


Det gavner den generelle trivsel og tiltrækker dygtige medarbejder og positiv omdømme og alt dette kan ses på virksomhedens bundlinie, da der bruges færre penge på sygdom, konfliktløsning og anskaffelse af nye medarbejder.Danmarks mentale sundhedsdag 8. Oktober giver mulighed for økonomisk støtte


Skal jeres virksomhed gå forrest og være med den 10 oktober, hvor der skabes fokus på mental sundhed i arbejdslivet med Danmarks mentale sundhedsdag? 

Med mulighed for at få økonomisk tilskud til et mentalt sunds arrangement.


Mange gode grunde for at interessere sig for mentalt sundhed i jeres virksomhed!

Book et foredrag, workshop eller et mentalt sundheds event med #SårbarPower,

der vil sæt fokus på mental sundhed og gør en forskel i jeres virksomhed, så I kan få glade medarbejder, der smitter af på bundlinjen.


#SårbarPower er en medspiller der hjælper jer med, at skabe en glad arbejdsplads og sætter fokus på trivsel og mentalt sundhed i Danmark.


Book et uforpligtende møde og få skabt et #SårbarPower event, der passer til jeres virksomhed.

Foredragsholderen:

Christina Bonita har igennem livet stået i utallige situationer, hvor hun har skulle finde sin egen SårbarPower frem.


Hun ved hvad der virker og hvad der ikke virker, og hvordan vi kan finde den frem i os selv, når livet gør ondt og når vi vil leve op til livets udfordringer, som vi alle møder både de store skelsættende og de mere hverdagsagtig, hvor det handler om at have sig selv med i livet og på arbejde.


Hun bringer sig selv i spil og fortæller om sine ups & downs og hvordan vi kan bruge sårbarpower i livet og til at accepter os selv med de fejl og mangler vi måtte have og hvordan vi kan leve mere hele og autentiske.


Hendes foredrag er designet til at folk bliver løftet og kan se deres egen SårbarPower og giver livsmod og gåpåmod, som kan bruges både i sit job og i sine livsudfordringer.

Christina inspirerede mig

Christina både fangede og inspirerede mig med sit spændende foredrag, som baseret på dragende story-telling, tog mig med på en rejse gennem sine op- og nedture med udgangspunkt i sårbar power.


Inspirerende fordi alt den modgang som Christina har overvundet gennem tiden, hurtigt perspektiveres over på egne udfordringer, som til tider kan være svære at overskue.

 
Men med de gode historier om, hvordan viljen kan være vejen til at overvinde disse, står Christina selv som et lysende eksempel på, hvordan modgang kan vendes til styrker! 
Det var både autentisk og inspirerende at opleve Christina på scenen

Jens Broholt, Associate Manager, Novo Nordisk

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita