Hvorfor #SårbarPower?

#Sårbarpower er en bevægelse der er sat i verden for at ændre tabuet om sårbarhed og gør sårbarhed til en styrke.


Når vi kan stå ved vores sårbarhed, kan vi stå ved os selv og være mere hel og autentisk.


#SårbarPower gør os i stand til at navigere i livet og håndtere livet, når det gør ondt, udfordre os og få mere ud af livet.

Hvad handler #SårbarPower om?

#SårbarPower handler om at transformere sårbarhed til SårbarPower og ændre på sin selvopfattelse, begrænsende overbevisninger om sig selv og kunne håndtere livet og give livsmod og føle sig okay i en verden som har mange virkeligheder. 


Med #SårbarPower får man et godt kendskab til sig selv, selvaccept og kunne håndtere livets ups and downs og sætte sunde grænser og mod til at gå efter sine drømme og mål og øge den indre skaberkraft.


Mens også kunne give sig selv den omsorg du har brug for i særlig livssituationer og stå ved sig selv


Det giver livsmod og gåpåmod og en livsglæde vi alle fortjener og #Sårbarpower tror på at vi alle har #SårbarPower i os.


#SårbarPower Vision og mission

#SårbarPower vil ændre tabuet ved sårbarhed og gør det til en styrke.

Ved at inspirere med foredrag, workshops, kurser og forløb der støtter børn, unge og voksne til at folde deres sårbarpower vinger ud igennem læring, selvindsigt og sårbarpower action.


Med SårbarPower vil vi reducer lavt selvværd, stress, depression og dysfunktionel adfærd og øge den mentale sundhed og den vej skabe hverdags trivsel og glade mennekser


FN Verdens mål

#SårbarPower bidrager til FN’s verdensmål, så flere vil føle mentalt trivsel, sig ligeværdig og livsduelig og kunne fungere i sociale sammenhæng og klare uddannelse og arbejdsmarkedet. 


SårbarPower har fokus på både at forebyggende og fremme trivsel på særlig udsatte områder.


Når vi tør være den vi er og gå ud i livet, som dem vi er. 

Kan vi leve med mere livsmod, selvaccept og autencitet og vi får hele og glade mennesker, der kan gør en større forskel for dem selv,  samfundet og verden.


Kickstarter af #SårbarPower

Christina Bonita er kickstarteren bag #SårbarPower og starte med en ide ud fra egne erfaringer fra sit eget liv, hvor hun har kæmpet med ordblindhed, dysfunktionelle forældre, et liv i eksil, og med flere omgange er blevet ramt af livets udfordringer med sygdom, ledighed, barsels helved og hverdags udfordringer fandt hun frem til sin egen #SårbarPower. 


Hun rejst ud i verden og gik efter sine drømme og mål og fandt en vej til at leve et helt og autentisk liv og kunne stå ved sig selv med alle de præferencer og skønhedsfejl der måtte være. 


Hun inspirere og underviser andre til at stå ved sig selv og skabe indre fred og livsglæde med at lære folk om #SårbarPower og deler hudløs ud fra egen erfaring og bruger sin alsidig baggrund som coach, underviser og foredragsholder.

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita