Hun fortæller naturligt

"Hun er ærlig og fortæller naturligt om det som har været hårdt og sårbart, hvilket bliver en styrke for gruppen og ikke mindst for hendes publikum"


- Live fra  Bremen Teater

Kristina Næstformand for foreningen Ægteskab Uden Grænser

Vi skræddersyr foredrag, så det passer til jeres
organisation, skole eller virksomhed

I kan forvente et foredrag, der skaber en bedere forståelse for hvem I er og connecter på en helt ny måde.

Formålet er at få hele og autentiske mennesker.


  • Hvem er vi når vi ikke kan være os selv?
  • Hvordan tager vi hensyn til vores livsvilkår?
  • Hvordan transformer vi os fra at være sårbare til at have SårbarPower? 

Vi møder sårbarheden alle vejen og jo flere der pakker den ind og væk eller flygter, jo mere sårbare bliver vi i vores hverdag.


Det er grund til vi har store udfordringer på mental sundhed og folk kæmper med stress, angst, depression, selvhad, livsstilssygdomme og vi har som aldrig før et samfund, der består af præstationsangst som starter helt nede på skolebænken og går helt op til topledelse og ud i samfundet.


I foredrag eller workshop vil der være fokus på autenticitet, kommunikation og kognitiv adfærd og hvordan vi mennesker fungere og kan transformere os fra sårbare til sårbarpower som giver evne til at stå ved sig selv, sætte grænser, leve mere hel og autentisk og bruge sit potentiale og ikke stoppe sig selv for indre begrænsninger.

SårbarPower på skolebænken!


Tidlig indsats påvirker børn og unges trivsel og evne til at lykkes i livet og det kræver Sårbarpower som er lige så vigtigt som at kunne læse.
Læs mere..

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita