#SårbarPower forløb

Kan hjælpe dig med at stå mere frem, livsmod og udvikle dit potentiale og gå efter det autentiske liv og håndtere livets udfordringer med SårbarPower

Photo by Juan Jose

#SårbarPower forløb

Kan hjælpe dig med at stå mere frem, livsmod og udvikle dit potentiale og gå efter det autentiske liv og håndtere livets udfordringer med SårbarPower

#SårbarPower forløb

Kan hjælpe dig med at stå mere frem, livsmod og udvikle dit potentiale og gå efter det autentiske liv og håndtere livets udfordringer med SårbarPower


Forløbet er for dig der vil: 


 • Udvikle dig og kende dig selv bedre
  Håndtere livets udfordringer og kriser
 • Leve et mere ægte liv og have dig selv med i livet
 • Styrke dit selvværd, mod og integritet
 • Udfordre dig selv og lære at kende dine grænser
  Lære at håndtere dine følelser og usunde vaner
 • Kom tilbage til livet efter stress og udbrændthed
 • Leve bevidst og kraftfuld lederskab
 • Stå op for dig selv og udleve mål og drømme

Gå fra sårbar til #SårbarPower

Sårbarpower forløb går i dybden med dine personlig udfordringer og der ligges en #SårbarPower handlingsplan med opgaver, som kan løses i din hverdag. 


Der arbejdes på at skabe en transformation med din sårbarhed, så du oplever at du kan stå med en indre power, der gør at du kan skifte over i SårbarPower og øge din bevidsthed og livsglæde med en indre selvtilfredshed og selvaccept på et højere plan.


Der anvendes kognitiv psykologi og du vil få værktøjer du kan bruge i din hverdag til at håndtere stressede situationer og dine følelser, så du kan gå fra sårbarhed til sårbarpower.


Du vil lære dit indre følelsesmæssigt kompas at kende og udvide din følelsesmæssige intelligent, som du kan bruge i relationer og i hverdagens konflikter på arbejde og i det private.


Du lære at tage ansvar for dit liv og ændre sindstilstand og gå ud af din komfortzone og kende dine grænser.


Du lære at kende dine adfærdsmønstre og hacket dig ud af de uhensigtsmæssige vaner, så du kan bruge dine styrker bedst.

Hvor længe forgår et #SårbarPower forløb?

Det er individuel alt efter hvor meget der er behov for at arbejde på samt hvilke områder der tages fat i. Nogen bruger det til at komme ud af noget stress og få hverdagen til at fungere, andre bruger det til at skabe fremadrettet momentum i deres liv. 


Derfor starter et #SårbarPower forløb altid op med en opstartspakke da den indeholder det basale for at komme rigtig gang med at transformere sin sårbarhed til sårbarpower. 


Der startes altid med en afklaringsession og der arbejdes metodisk igennem forløbet, hvor der vil være løbende opfølgning på din udvikling.


Nogen vælger at det er deres mentale fitness til at skabe fremadrettet momentum og udvikling og holde sig selv i en høj bevidsthed som kræver konstant træning. 

Praktiske:


1-1 a 55 min SårbarPower session

#SårbarPower session foregår på Teglholm i Sydhavnen, eller på telefonen/online


Pris:  995,- 

Opstartspakke


Et forløb starter altid med et opstartsforløb på 3 x 1-1 SårbarPower session, hvor der indgår en afklaringssession

Pris: 2997,-

Intropris: 1700,-

* Virksomheder og organisationer kan lave aftaler efter behov med mulighed for forløb der afholdes hos jer. Skriv en email for at høre nærmer.

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita