7. episode hvordan får man livskvalitet når man har migræne

mor med migræne Gitte hildebrandt

Hvordan får man livskvalitet når man har migræne

SårbarPower interviewer Gitte Hildebrandt

Christina Bonira - SårbarPower

Vært: Christina Bonita

Omkring 5-600.000 mennesker lider af migræne, som påvirker livskvaliteten og glæden i hverdagen. 

Derfor har jeg lavet et interview med Gitte Hildebrandt om den sårbarhed der ligger i at må lide af migræne og gå off når migræneanfaldene ringer ind. 


Dårlig samvittighed, stress over ikke kan slå til i hverdagen og være der for sine børn eller kunne passe sit arbejde og være til belastning for sine kollegaer og familie. 


Hvordan håndtere man dette?

 

Hvordan får man SårbarPower når man bliver lagt ned med migræne?


Gitte arbejder med migrænevenlig kost og kender selv til det at have migræneanfald hyppigt og har ved at fokuserer på sin kost fået færre migræneanfald som kan for nogen være vejen frem til at minimere anfaldene som kan give en øget livskvalitet.


I interviewet får vi også talt om hvordan man kan håndtere det der er svært og accepterer sig selv når man nu igen og igen må stå til og ligge sig og ikke kan være den man gerne vil være.


Hvordan kan man være god for sig selv og passe på sig selv så man heller ikke presser sig selv ud i noget der virker direkte uhensigtsmæssigt for en og for ens migræneanfald.


Hvordan tackler man sit arbejde og får den del til at fungere når man aldrig helt ved hvornår det næste migræneanfald opstår?


Gitte Hildebrandt har sammen med Louise Krog haagen skrevet bogen "Mor med migræne" som er en bog der hjælper kvinder med at håndtere deres migræne både før, under og efter graviditeten.


Du finder bogen her med kuponkoden: "migræne" sparer du 20% og får fri fragt, når du bestiller inden den 1. december 2019. 


https://muusmann.ebog.dk/Mor-med-migr%C3%A6ne-9788793867239?fbclid=IwAR3Wps5X-uFv2qRqln9-4Q2mHxuXL9WrtL4-llW8zvJfjk0Ne1i9jERDubk 


Er du interesseret i et fælledsskab med andre kvinder med migræne kan du finde gruppen


her https://www.facebook.com/groups/631959833670300/?source_id=1609813415936692 


Gitte kan hjælpe dig med migrænevenlig kost her https://www.gittebsk.com/migraene/

hvor du også kan få en gratis guide til hormonel migræne kost.

.

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita