14 episode 2. del Caminoen interview med Viola

2. del Caminoen Er man et nyt menneske? - Interview med Viola Dasseville


Christina Bonira - SårbarPower

Vært: Christina Bonita

Hvad gør en camino ved en?

Hør i 2. del hvad der er sket med Viola efter hun er kommet hjem fra Caminoen.Jeg har selv tit tænkt på at tage på Caminoen men har ikke selv fået det gjort i nu. I første del handlede det om hvorfor tage på sådan en pilgrimstur og hvem er det for. den finder du lige her https://www.saarbarpower.dk/2020/08/05/13episode1del-caminoen-interview-med-viola/Nu er Viola kommet hjem fra sin tur og i interviewet høre du om hendes oplevelse af at være af sted og om hun gennemførte det og hvad der er sket inde i Viola.Kan vi finde hjem til os selv på sådan en pilgrimsrejse?Hvordan har Pilgrimsrejsen påvirket Viola?

Hør hendes oplevelse som igen er utrolig berigende at høre med spændende nye vinkler.Jeg selv er stadigvæk interesseret i at tage på sådan en tur selv om jeg også kan være nervøs for den fysiske tilstand om at gå så mange km.


Det kommer vi også ind på hvordan Viola håndtere dette og hvad hun ellers fandt på mens hun gik.Hvordan er det at gå kommer der en slags hverdag og daglig rutiner? hvilke følelser dukker der op og hvordan fungere det så at gå og gå og gå derudaf?Hvilke udfordringer er der opstået på pilgrimsruten? Eller hvilke dilemmaer mødte Viola på sin rejse. 

Hvordan er det at gennemføre sådan en rejse? Er man den samme person som før? og hvordan er det at komme hjem til hverdagen i Danmark igen??


Lyt med og del gerne med dine medmennesker, der kunne være interesseret.Vil du se mere til Viola Dasseville kan du finde hende her.

www.dasseville.comEr du glad for podcasten kan du give et bidrag som går til Bylling Foundation ved at mobilpay 20224 dit bidrag alt tæller og gør en forskel for gadebørnene på FilippinerneMusik: 

https://soundcloud.com/fredjimusic/fredji-flying-high


Photo: William Ek-Uvelius, 

All rights Reserved Viola Ray 2020
#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita