15 episode Anne skare forudser fremtiden og at vi er ved at ændre mindset

15# Anne Skare forudser fremtiden og at vi er ved at ændre mindset -Interview med Anne Skare Nielsen


Christina Bonira - SårbarPower

Vært: Christina Bonita

Anne Skare forudser fremtiden og at vi er ved at ændre mindset


Vi er midt i en følelsesmæssigt paradigmeskift fortæller Anne Skare og fremtiden handler om et følelses skift i vores hjerne som både kommer til at påvirke os som individuel og vores samfund og den måde vi kommer til at drive business og samfundet.


Hvordan ser fremtiden ud? 


Hvordan påvirkes vi følelsesmæssigt af fremtiden?


Ja det får vi svar på i dette spændende interview med fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, som kan tale timesvis om fremtiden, men også om sårbarhed og hvordan vi i fremtiden håndtere vores følelser og at vi er midt i et paradigmeskift på det område.


Interviewet er lavet før Corona/Covid-19 krisen 

Det er lidt interessant, fordi Anne Skare Nielsen nævner ting som er meget relevant her i 2020 hvor vi har stået i forandringernes tegn og frygt for fremtiden og virusfrygt er på sit højeste for rigtig mange.


Hun kommer også ind på det at værer en der stikker næsen frem som hun selv gør når hun kalder sig selv for fremtidsforsker.


Kan man overhovedet forske i fremtiden?


Vi snakker om at gå fra frygt, angst og bekymringer som jeg tror lige her og nu er meget høj aktuel for rigtig mange til skaberkraft. og hvordan vores bevidsthedsniveau har ændret sig og vi har alle mulighederne lige nu til at gør noget ved alle problemerne.


Normalt når folk taler om fremtiden kan man godt gå hen og blive lidt overvældet og nogen fyldt med frygt og kommer dommedagen eller er vi der allerede, men jeg kan glæde dig med at fortælle at Anne ser lyst på fremtiden og det skaber fred i sindet at lytte til hende når hun snakker om vi er ved at gå fra mere til bedre.


Jeg tror du vil blive opløftet af at lytte til dette interview, der kommer vidt omkring både om fremtiden, fortiden og den tid vi lever i lige nu og alt i sidste ende bliver godt. Det tror jeg at rigtig mange har brug for at høre.


Anne siger fx.

 


“Hvis du er i tvivl, så forvent mirakler”Måske er det det vigtigste budskab vi lige nu har brug.

For i forhold til fremtiden lever vi i en speciel tid, som vi måske har haft brug for, for at ændre på det der ikke virker mere.


At vi skal forvente mirakler er det bedste budskab vi kan læne os op af lige nu.

Men vi har også brug for at tage ansvar og handle og gå igennem den transformation vi er midt i.

 

Lyt med og del gerne med dine medmennesker, der kunne være interesseret.Vil du se mere til Anne Skare Nielsen og hendes bog Fremtidssans kan du finde hende her.

https://universalfuturist.com Er du glad for podcasten kan du give et bidrag som går til Bylling Foundation ved at mobilpay 20224 dit bidrag. Alt tæller og gør en forskel for gadebørnene på FilippinerneMusik: 

https://soundcloud.com/fredjimusic/fredji-flying-high


Foto: fra Anne skare Nielsen https://universalfuturist.com #SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita