2 Episode – Gaven ved ordblindhed

Gaven ved ordblindhed - Episode #2

#SårbarPower podcast interview med Tanja Andersen

Vært: Christina Bonita

Christina Bonira - SårbarPower

Vært: Christina Bonita

Tanja kom forbi #SårbarPower podcast og fortalt om sin ordblindhed og om hvad der har været svært og hårdt for hende med sin ordblindhed.


Vi tog os også en snak om gaven ved ordblindhed og den fighter evne du som ordblind får som kan blive din største styrke som ordblind.

Men hvordan håndtere man sin sårbarhed med ordblindhed?


Fordi det kan jo være svært med stavning og tage en uddannelse når man har ordblindhed og hvad kan man blive til når man har ordblindhed får vi os også en snak om.


Vi høre også hvordan ordblindheden har hjulpet Tanja til at være de vilde dyrs frontkæmper og hvordan hun tackler folks kommentar på de sociale medier når hun laver stavefejl

Men også den sårbar side af ordblindhed, hvor Tanja har kæmpet med at lægge bånd på sig selv og undertrykke sig selv til hun fik nok af det. 


Rigtig mange med ordblindhed kender til følelses af mindreværd og har det rigtig svært med skoler og med at gå til eksamen men det lykkes Tanja at gå til eksamen uden at læse op til en mastercoach uddannelse mest for at bevise overfor sig selv at hun ikke er dum.

 


At føle sig dum tror jeg de fleste ordblinde kender til 


Jeg selv har været der og det tager virkelig hårdt på ens selvværd, når man går rundt og dukker sig selv oven i hovedet med at føle sig dum eller dummere end andre. 


Det er heldigvis ikke sandt at man er dum, når man har ordblindhed men det ændre ikke fakta, at det er den føles mange går med og ud i ens voksneliv.

Derfor har jeg lavet en række interview med ordblinde om deres udfordringer for at finde svar på hvad man kan som ordblind.


Det er blandt andet en af grundene til at jeg selv holder inspirationsforedrag, workshop og forløb til ordblinde, da det har påvirket mig dybt at jeg og andre ordblinde spilder så meget energi på at føle sig dum og begrænset, når vi kan så meget og har specielle evner som ordblinde. 


Hvis du er blevet interesseret i de vilde dyrs organisation Serve global Wild Life kan du finde den her: www.serveglobalwildlife.org

#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita