3 Episode – Karriere og livsformål

Karriere med livsformål og mening 

#SårbarPower interview med Jens Broholt

Christina Bonira - SårbarPower

Vært: Christina Bonita

Hvordan finder vi vores livsformål og hvilke motivation styre vores karriere?


Disse spørgsmål kommer vi ind på i dette spændende interview som sætter spørgsmålstegn på livsformål og hvad er mening med vores liv? 


Hvem er vi, når vi piller titler og jobfunktioner væk?


Om at være ydre eller indre motivation styret i sin karriere.

Hvad sker der, når ens karrierevej stopper og mødet med karriere livskrise opstår og mod til at følge sine drømme også selv om der er mindre status og økonomi.


Vi fik os en snak om uddannelsesvej og generation X, Y og Z og kunne mærke sig selv og sine behov og værdier og måder unge motiveres på i dag som de store virksomheder skal lære i deres ledelsesform.

Få mod til at være tro mod sig selv


Vi kom også ind på det at starte op for sig selv og hvordan ens ego kommer på banen og hvordan man får mod til at kaste håndklædet i ringen og sige sit gode job op og gå ud i det usikker iværksætterliv. 

Hvad det vil sige at leve bevidst og om det er vigtigt at gøre karriere eller om der faktisk er noget andet der er vigtigere i livet.


Vi får også indblik i Jens karriere der startede som leder i forsvaret og til at skulle bevise sine lederevner som 25 årig hos Novo Nordisk og sin vej op igennem karrierestigen og på vej derop finder ud af det er den forkerte karrierevej og skal til at genfinde en anden vej i livet men hvilken?


Hamsterhjulet


Står du selv der, hvor du føler du er i hamsterhjulet og har svært ved at se meningen med det du laver? 

Eller ikke helt har tænkt de tanker.

Er dette interview et tankevækkende interview, som sætter lige præcis spot på hvad vi er med vores karriere og livsformål og mangel på samme.


Måske kan dette interview inspirere dig til at leve mere bevidst eller få sat gang i nogle tanker om hvorfor du gør som du gør og om du er på den rette vej. Og hvis ikke, hvad vil du gøre ved det?


#SårbarPower Community

#SårbarPower

Community

For dig der vil stå ved dig selv og leve et helt og autentisk liv!

Kom med om bord i et trygt og (k)ærlig community hvor formålet er at du kan få inspiration til at folde dig selv ud og udvikle din SårbarPower evne, som vi alle har i os.

#Saarbarpower
Christina bonita